Doe een bod

Doe een bod


Het nieuwe schilderij “Doe een bod” gaat vanaf nu in de verkoop. Doe een bod, is een speciaal schilderij, steeds komt er meer informatie beschikbaar. U kunt uw bod uitbrengen door een mailtje te sturen of hieronder een te reageren.

Nieuwe opzet


Of het werkt, natuurlijk. Dit is de mogelijkheid. Het bieden is mogelijk tot 1 januari 2017. Verder kan het werk opgehaald worden in Amsterdam, in het atelier bij de kunstenaar. Natuurlijk krijgt de winnaar nog wat extra’s.

Waar gaat het over


Een crime kleurig schilderij van Robert Pennekamp, olieverf op doek, 2015. Crime, king, koning, goed, doel, bieden vanaf, doe een gooi, doe een bod. Meer info kan toegestuurd worden. Ziet u een weegschaal in ? Ziet u er wat anders in? Klopt. Kan allemaal goed. Goed voor het goede doel.

Op speciaal verzoek


Wil je meer weten over dit schilderij. Laat het weten. Dit is een proef, een experiment. Op verschillende media zal het onder de aandacht gebracht worden. Verder geldt dat als er eerder een goed aannemelijk bod geboden wordt dat het dan van eigenaar wisselt. En u verder, op speciaal verzoek, wellicht bij de volgende eigenaar tegen een aannemelijk bod het waarschijnlijk weer wisselt van eigenaar.

Doe een bod, Robert Pennekamp, olieverf op doek, 2015, crime, king, koning, goed, doel, bieden vanaf, doe een gooi, doe een bod
Doe een bod, Robert Pennekamp, olieverf op doek, 2015
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.