Kleurrijke Schilderijen

Kleurrijke Schilderijen


De kleurrijke schilderijen waar je blij van wordt! Frisse, vrolijke kleuren. Dit is een selectie van een reeks schilderijen, waar je een keuze uit kunt maken. Alle schilderijen zijn uniek en origineel. Ze zijn gesigneerd, soms op de voorzijde of op de achterzijde, genummerd en voorzien van een titel.

Speciaal uit Amsterdam


Robert Pennekamp heeft deze serie schilderijen speciaal gemaakt omdat er meer vraag was naar wat kleiner formaat schilderijen en ook betaalbare doeken. Dat is deze serie. Gemengde technieken, acrylverf, olieverf, spuitbussen, oilsticks. Je kan op de afbeelding klikken voor een vergroting.

Affordable Art


Affordable art, dynamisch, figuratief, vrolijk, kleurig, abstract, figuratief, expressief, kleurrijk, speels, betaalbaar. Dit geeft een indruk, maar hier kan je nog méér schilderijen bekijken. Dit zijn groter formaat schilderijen.

Van abstract tot figuratief


Het kan zijn dat sommige schilderijen al verhuurd of verkocht zijn. Er is veel vraag naar deze reeks. De schilderijen zijn abstract met wat figuratieve elementen, soms wat cartoon of strip elementen erin. Vaak zijn ook de textuur, structuur, het gebruik van de verf en de dikte van de verf belangrijk. Expressionisme, COBRA, Streetart. Het een geheel eigen stijl met een eigen herkenbare beeldtaal.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.