art, ajam, jamsessie, zaterdag, 6 juli, performance, canvas, jam, experiment, music, zang, hardrock, rock, hip hop, nederlandstalig, groei, meevaart, amsterdam, robert pennekamp, leeg, doek, karaoke

Art Jam Experiment Music

De eerste Art Jam Experiment Music komt er aan. De aftrap zal zijn op zaterdag 6 juli 2019 in de Meevaart Balistraat 48a, 1094JN Amsterdam van 15 tot 18 uur.

Wat is dat de AJEM ?

Het is van alles… Het is art. Het is jammen. Het is een experiment. Van, voor, door, met buurtbewoners, muzikanten, creatieven, performers… Het is zelf wat doen, want anders gebeurt er niks. Iedereen kan en mag meedoen. Je hoeft niet persé een geweldige muzikant of kunstenaar te zijn… En het spannende is (althans dat is de bedoeling) dat het allemaal direct zichtbaar is op een groot scherm in de theater zaal.

Hoe werkt het?

Er liggen grote witte vellen, leeg canvas aan de muur en op de grond. Daar kan op geschreven en getekend worden. Wie wil mag tekenen of schrijven. Verder staat er een drumstel, een paar speakers, een mengpaneel, een gitaarversterker, een elektrische piano. Wie wil, mag jammen. Wel van te voren opgeven. We hebben al wat gegadigden, performers, dichters, muzikanten.

Graag reserveren van te voren…

Een piano, microfoon, PA en drumstel zijn aanwezig. Een leeg canvas en stiften. Wil je zeker zijn van een plek? Stuur dan een mailtje raar : reserveringen@robertpennekamp.nl of zet een bericht hieronder.

Alles wordt ter plekke geregeld door mij. Mensen die vooraf hebben aangegeven mee te willen doen krijgen voorrang. De tekening, die ontstaat, is onderdeel van het experiment. Waarschijnlijk komt de tekening ook wel een keer ergens te hangen… in de Meevaart of het Stedelijk Museum.

Het knoeit, groeit, bloeit, vloeit…

AJEM; Art Jam Experiment Music is een onderdeel van het GROEIMeevaart project dat plaats vindt op 6 en 7 juli in de Meevaart, Balistraat 48a, Amsterdam. Méér over het GROEIMeevaart project kan je hier vinden.

Ook met Arto Lokalo en JamPot…

Robert Pennekamp en René Janssen van Arto Lokalo en de JamPot vanuit de Meevaart zijn de aanspreekpunten

art, ajam, jamsessie, zaterdag , 6 juli, performance, canvas, jam, experiment, music, zang, hardrock, rock, hip hop, nederlandstalig, groei, meevaart, amsterdam, robert pennekamp, leeg, doek, karaoke
Art Jam Experiment Music op zaterdag 7 juli 2019 in de Meevaart, Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinyoutubevimeotumblrinstagramflickr

Gepubliceerd door

admin

beeldend kunstenaar, brainstormer, multi media kunstenaar, schilder, conceptueel, beeldhouwer, video, site specific art action, interventie, collage, art in public space, organisatie kunst en community art projecten, events, happenings. eigenaar van het brainstormbureau.

2 gedachten over “Art Jam Experiment Music”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.