cirkel van twaalf, kadodo, geest, zelf, hoger zelf, bewustzijn, licht, god, innerlijke bron, schepper, innerlijk, geheim, verborgen, vrijheid, energie, ster, goddelijke kracht, sterrenzaad, overvloed, goddelijk, spiritueel

Cirkel van twaalf

De Cirkel van twaalf Kadodo’s. Meestal in een cirkel, op de grond, of in de lucht. Er komen wel eens vragen. Waarom is dat zo? Waarom een cirkel? Waarom 12? Dat zijn goede vragen.

De laatste Kadodo ?

Dus heb ik dat uitgezocht, wat de betekenis daarvan is. Wat is de betekenis van een cirkel en wat is het getal 12? De cirkel van twaalf, heeft te maken met de Kadodo. Er is meer dan je ziet. Er is meer hulp. We hebben de eerste reeks van de cirkel van 12 gehad. Dit is de tweede. Met een ander betekenis, andere standpunten, andere waarheden, uit andere dimensies. Na de laatste van deze tweede reeks is het, zoals het is. Dit is geweest op dinsdag 7 maart 2023 om 2.00 uur. Daarna i werd het allemaal duidelijk, duidelijker …

Hoezo, waarom, Kadodo?

De naam Kadodo, kwam als een woord, als een term, als een klank. Waar vandaan? Heeft het een betekenis? Geen idee. Maar het is maar een naam. Maar ook de klank van een naam zegt wat. Ergens komt het vandaan, en ook daar… Hoezo? De geest, het hogere zelf, het bewustzijn, het licht, god, de innerlijke bron. Het innerlijk, de creatieve bron, het geheim, alles wat je niet ziet maar wat er wel is, verborgen, mysterie, vrijheid, energie, ster, goddelijke kracht, sterren zaad, overvloed, méér dan wat je met je zintuigen waarneemt, goddelijk, spiritueel.

cirkel van twaalf, kadodo, geest, zelf, hoger zelf, bewustzijn, licht, god, innerlijke bron, schepper, innerlijk, geheim, verborgen, vrijheid, energie, ster, goddelijke kracht, sterrenzaad, overvloed, goddelijk, spiritueel
Kadodo, Robert Pennekamp, Amsterdam, 2023

Ik heb het zelf niet allemaal verzonnen

Ik heb het zelf, eigenlijk, niet allemaal verzonnen. Het is er, het was er al. Het heeft alleen een vorm. Ik stond erbij en ik keek er naar. Het gebeurde. Het was zo Het was al zo. Het is al zo. Het is. Dat klinkt zweverig. Dat is niet met je beide benen op de grond, dat snijdt geen hout…Dat is abstract. Dat is flauwekul, idioot, maf, raar gek, geen kunst, grote onzin, waar , niet waar, onmogelijk, dom, stom, achterlijk, voorspellend, helderzient, koffie dik kijken… Ja… allemaal waar

De betekenis van de cirkel

Over de spirituele betekenis van de Cirkel vinden we dit. Een cirkel vertegenwoordigt evolutie als een proces van transformatie van dood naar geboorte, einde en begin, aangezien een cirkel geen begin en geen einde heeft. In die zin staat een cirkel voor de eeuwigheid. In veel gebruiken en spirituele overtuigingen vertegenwoordigt een cirkel de goddelijke levenskracht of geest die onze realiteit in beweging houdt. Het staat symbool voor vitaliteit, heelheid, voltooiing en perfectie.

De betekenis van het getal twaalf

Over de spirituele betekenis van het getal twaalf vinden we dit. Verder hieronder wat er daar te lezen is…

Is een Kadodo een beschermengel?

Het is bekend dat onze beschermengelen op veel verschillende manieren met ons proberen te communiceren. Veel mensen hebben verschillende tekenen opgemerkt die hun engelen naar hen hebben gestuurd. In de meeste gevallen sturen engelen ons nummers die veel geheime betekenissen kunnen hebben.

Boodschappen van de Kadodo …

Als je de boodschap van je engelen wilt begrijpen, moet je de betekenis van het ontvangen getal kunnen interpreteren. Natuurlijk zijn wij er om u daarbij te helpen.

Waar kom je het getal twaalf tegen?

Dit artikel gaat over nummer 12 en zijn bevoegdheden. Er wordt aangenomen dat nummer 12 een sterke invloed op je leven kan hebben als het overal om je heen verschijnt. U kunt dit nummer in veel verschillende situaties opmerken, bijvoorbeeld op de klok, op belangrijke datums, op de rekeningen …

Wanneer dit nummer eenmaal voorkomt, hoeft het niets te betekenen, maar als het te vaak voorkomt, moet u er meer aandacht aan besteden. Het is mogelijk dat je engelen je aandacht proberen te vangen.

Ze willen dat je weet dat ze elke seconde aan je denken. Ze willen je helpen het juiste pad te vinden en ze willen je aanmoedigen om goede beslissingen en goede keuzes te maken.

Wat is de betekenis van het getal twaalf?

Nu zul je zien wat nummer 12 betekent en wat het kan symboliseren.

We zullen u ook enkele interessante numerologische feiten over dit nummer vertellen, zodat het u kan helpen de symboliek ervan beter te begrijpen. Als u denkt dat 12 uw nummer kan zijn, moet u dit artikel lezen. We hopen dat het interessant en nuttig voor je zal zijn, dus het zal je helpen de boodschap van je beschermengel te begrijpen.

Nummer 12 – Wat betekent het?

Als het gaat om de betekenis van nummer 12, is het belangrijk om te zeggen dat dit nummer bestaat uit de nummers 1 en 2. We weten allemaal dat nummer 1 gerelateerd is aan een nieuw begin en vooruitgang.

Groei, inspiratie, onafhankelijkheid en succes

Dit nummer is ook een symbool van groei, inspiratie, onafhankelijkheid en succes. Nummer 1 betekent dat je je doelen zult bereiken als je een positieve levenshouding hebt. Je zou alle negatieve gedachten en negatieve mensen uit je leven moeten elimineren.

Aan de andere kant is nummer 2 verbonden met diplomatie, partnerschap, flexibiliteit, opoffering en dualiteit. Dit nummer is ook een symbool van vertrouwen en geloof. Nummer 2 moedigt je aan om in mystieke krachten te geloven die je zullen helpen je doelen te bereiken.

Als je nummer 12 hebt gezien, betekent dit dat je je moet concentreren op je goddelijke levensdoel en ook op je zielsmissie. Dit nummer is gerelateerd aan je innerlijke wijsheid en innerlijke kracht. Je moet je wijsheid en gevoeligheid gebruiken om je doelen te bereiken.

Hieronder krijgt u de gelegenheid om iets meer te zien over de symboliek van nummer 12. U zult zien wat dit nummer kan betekenen en waarom de symboliek ervan zo sterk wordt geacht.

De geheime betekenis en symboliek

Nummer 12 heeft veel geheime betekenissen en het is een zeer krachtig nummer. Wanneer je dit nummer te vaak om je heen ziet, is dit een duidelijk teken dat je een bericht van het universum ontvangt. Je beschermengelen willen je iets vertellen en je zou klaar moeten zijn om hun boodschap te horen.

Allereerst moet u weten dat uw beschermengelen u zullen motiveren om uw oude gewoonten achter u te laten en positief te zijn. Er liggen veel goede kansen voor je, dus je moet optimistisch zijn en in jezelf geloven.

Je moet ook geloven in je beschermengelen, die je zeker zullen helpen al je doelen te bereiken. Vergeet niet dat je oude dingen moet vervangen door nieuwe dingen in je leven. Het kan nodig zijn om ook enkele negatieve mensen uit je leven te verwijderen. Als nummer 12 te vaak aan je zijde verschijnt, betekent dit dat het tijd is voor grote veranderingen in je leven. Je moet iets veranderen en je engelen willen je daaraan herinneren. Nummer 12 is vaak gerelateerd aan je huis en tuin, dus de engelen willen je misschien aanmoedigen om je omgeving mooi en mooi te maken.

Natuurlijk zullen je beschermengelen je ook motivatie en inspiratie geven om iets waardevols in je leven te maken. Ze willen je aanmoedigen om je talenten en vaardigheden te gebruiken, omdat je een creatief persoon bent en veel kunt doen.

Nummer 12 wordt ook geassocieerd met de familiale sfeer in uw huis. Je moet deze sfeer zorgzamer maken en respect tonen voor je familieleden. Het is belangrijk om vrede en begrip in uw gezin te vestigen.

Natuurlijk moet je weten dat niemand perfect is, maar je moet sterk genoeg zijn om al je negatieve eigenschappen te overwinnen. Je kunt veel doen voor de mensheid en je moet er altijd aan denken.

Zoals je kon zien, heeft nummer 12 een zeer sterke symbologie. Nu zul je iets meer zien over het verband tussen dit nummer en liefde. Het lijdt geen twijfel dat getallen een grote invloed hebben op ons liefdesleven.

Liefde en nummer 12

Nummer 12 is ook gerelateerd aan liefde, dus we kunnen zeggen dat het wordt beschouwd als een symbool van liefde en licht. Als dit nummer je gids is, betekent dit dat je naar je hart moet luisteren en je intuïtie moet volgen.

Nummer 12 zal liefde en orde in je leven brengen. Mensen over de hele wereld geloven dat nummer 12 hen geluk zal brengen in hun liefdesleven.

Maar het is belangrijk om te weten dat liefde ingewikkeld kan zijn voor mensen die geleid worden door nummer 12. Het betekent dat deze mensen meestal liefdevol en zorgzaam zijn, maar soms zijn ze ook te jaloers of bezitterig.

Ze kunnen hun karakter in korte tijd veranderen, wat irriterend kan zijn voor hun partners. Als het op liefde aankomt, kun je nummer 12 het beste combineren met nummer 1, 3 en 4. Nu zie je nog een aantal interessante feiten over nummer 12.

Numerologie van het nummer 12

We hebben al gezegd dat nummer 12 een zeer krachtig symbool is, dus er zijn veel numerologische feiten met betrekking tot dit nummer. Allereerst zullen we 12 maanden per jaar vermelden, maar ook 12 apostelen. Nummer 12 is aanwezig in religies over de hele wereld.

Er zijn ook veel wiskundige feiten met betrekking tot dit nummer. We kunnen bijvoorbeeld zeggen dat dit getal het kleinste getal is dat we kunnen delen met 6 cijfers (1,2,3,4,6,12).

In numerologie betekent nummer 12 voltooiing. Dit nummer is gerelateerd aan het sterrenbeeld Vissen, wat betekent dat mensen met dit nummer sterk verbonden zijn met het universum. Als je jarig bent op de 12e of het is in December, betekent dit dat je beschermengelen al bij je zijn.

cirkel van twaalf, kadodo, geest, zelf, hoger zelf, bewustzijn, licht, god, innerlijke bron, schepper, innerlijk, geheim, verborgen, vrijheid, energie, ster, goddelijke kracht, sterrenzaad, overvloed, goddelijk, spiritueel
Cirkel van twaalf, Kadodo, installatie, Robert Pennekamp, Oosterpark, Amsterdam
kadodo, spirit, self, higher self, awareness, light, beeld, god, inner source, creator, robert, pennekamp, robert pennekamp, urban art, inner self, street art, freedom, energy, star,
Opstelling Kadodo, 12 stuks, Performance: Robert Pennekamp

Nummer 12 Numerologie

Als nummer 12 vaak in je leven verschijnt, moet je je doelen najagen en nooit opgeven. Probeer zo optimistisch mogelijk te zijn en wees klaar om goddelijke hulp te ontvangen. Je moet weten dat je niet alleen bent in dit leven.

Je beschermengelen willen je helpen en ondersteunen. Ze willen je aanmoedigen om beter te worden en je doelen te bereiken. Daarom sturen ze je nummer 12.

Zoals we al hebben gezegd, moet je geloven in je vaardigheden en vaardigheden en moet je je kennis verspreiden. Op deze manier brengt u niet alleen voordelen voor uzelf, maar ook voor andere mensen. Je bent een persoon die harmonie en vrede tussen mensen moet vestigen. Nummer 12 herinnert je eraan om liefde en vriendelijkheid jegens andere mensen te tonen.

Andere interessante links naar de Cirkel van twaalf zijn die van Kryon.