collage, gezicht, vrouw, sticker, streetart, tand, hand, bek, robert, pennekamp, mond, lippenstift, oog,

COLLAGES

 

COLLAGES


Collages met daarin verwerkt eigen verknipte tekeningen, eigen stickers, cartoon- en strip achtige elementen. Geïnspireerd op glitter, glamour, modellen, reclame. Met foto’s uit mannen en glamourtijdschriften. Ondergrond papier, hout, boeken, schilderijen, linnen. Maar er ook een serie figuren gemaakt die in de site specific art actions zijn gebruikt.

 

 

 

BRAINSTORM


De brainstorm collages zijn gemaakt als mindmaps, brainstormsessies op een billboard. Onderdeel zijn stripachtige poppetjes, teksten, bordjes, kaartjes. Bekijk ook Brainstormbureau. Brainstormsessies in een collage techniek. Iets van brainstormen met collage techniek.

 

 

MET EIGEN EERDER WERK


Gemaakt van eerder, eigen werk: tekeningen, schetsen. Gemaakt met marker, stift, pen, potlood, acrylverf, papier en karton. Eigen gemaakte tekeningen en collages zijn verknipt. Scheuren, schuren, knippen, plakken, beschilderen, overplakken en weg schilderen.

 

 

COLLAGES MET HOUTEN BEELDEN


Er is een nieuwe vorm van collages ontstaan op houten beelden. Strip en cartoon figuren, van papier en karton, in hout uitgezaagd. Bewerkt met oude tekeningen tot collages, met stickers, met diverse soorten verf. Als experiment zijn de collages ook zelf samen te stellen vanuit de verschillende soort collage onderdelen, die allemaal uniek en ook op zich zelf staan. Het is als het ware een soort zelfmaak puzzel. Een experiment met collage die tijdelijk zijn samengesteld met push pins op een prikbord.

 

 

COLLAGES EN SCHILDERIJEN


In 2015 zijn er ook collages met gemengde technieken verschenen op canvas. Oudere schilderijen zijn als ondergrond genomen waarop collages zijn geplakt. Abstracte strip en cartoonfiguren zijn erin verwerkt, verschillende verfsoorten, lijmsoorten en harsen zorgen voor een speciaal effect.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutubevimeotumblrinstagramflickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.