Zin van het Leven, Installatie, gnomes, robert, pennekamp, dolle, naken, plastic dolls, bridge, Galerie Biba, Amsterdam, geld, money, sex, seks, geweld,

Zin van het Leven

Zin van het Leven

Zin van het Leven Nummer 3 is een installatie gemaakt in Galerie BiBa, in de Hazenstraat, Amsterdam. Het thema was vrij. Wat hield me bezig, wat was van belang ? De zin van Leven. Alles staat op scherp. Het kan zo over zijn. De dreiging hangt in de lucht, maar niemand lijkt zich er echt druk om te maken. Stel ik me nu aan? Maar ik merk er bij andere mensen niet veel van. Ben ik nu de enige ? Het is 2003. Dus ik besluit daar wat mee te gaan doen.

Zin van het Leven, Installatie, gnomes, robert, pennekamp, dolle, naken, plastic dolls, bridge, Galerie Biba, Amsterdam, geld, money, sex, seks, geweld,
Zin van het Leven, Installatie, Galerhazenstraatie Biba, Amsterdam,

Dreiging

Het was de dreiging die in de lucht hing. Alles draait steeds meer om Geld, seks en macht. Aanslagen, 9-11, Bush, terroristen. eigenlijk is het nog steeds actueel. Het was to 2003. Onderstaande video gemaakt door Gerrie Bezuijen, van Bubbels van Bud, de man achter de kleinste Galerie van Amsterdam, gallery Biba.

Wat is er te zien. Plastic poppen, rotjes, vuurwerk, een bak met water, geld, neogeld, kabouters, een ijskastdeur, een visnet, een paddestoel, een bordje, kinderspeelgoed, wat ledematen, chinees geluksgeld. Het geluksgeld wordt altijd door Chinezen het leven. Wed rond oud en nieuw verbrandt. De reden is voorspoed, zodat het volgende jaar weer wat verdiend wordt. Toepasselijk. Met dank ook aan Wim Beishuizen voor de kabouters. Gerrie Bezuijen, voor de Bubbels en curator Pyotr van Moock.

Zin van het Leven

Op de Uitmarkt Amsterdam werd bij de Theaterfabriek een installatie gemaakt met als thema “De zin van leven”.
Ook met geld, seks en macht. Alleen anders. Bush masker, plastic poppen, nep geld, galgjes, en paspoppen.