Zag je staan lieverd, 707, gemengde technieken, roze, Robert, Pennekamp, Robert pennekamp, olieverf, linnen, painting, oil, schilderij, 707

Kleurrijke Schilderijen

Wat voor schilderij wil jij aan de muur? Is het belangrijk om tegen iets goeds aan te kijken, dat inspireert? Is het zinvol om blij te worden? Is het nuttig om in iets te investeren dat zijn waarde blijft houden of meer waard wordt? Is het slim om iets aan de muur te hangen, dat inspireert, waar je meer in gaat zien? Waar je langer tegen aan kan kijken en blijft boeien? Iets dat niet alleen mooi is, maar meer geeft? Energie, moed, hoop, een spirit in zich heeft, kracht… Iets dat verheft? Iets waar je trots op mag zijn? Iets dat leeft en echt is. Waar er maar één van is? Authentiek, origineel. Nou dan ben je zeker niet de enige, want veel mensen hebben de weg al gevonden. Veel mensen hebben al een werk gekocht. Sommigen hebben het eerst gehuurd en daarna aangekocht. Maar de meesten kopen gewoon een werk. Er zijn zelfs verzamelaars die meerdere werken hebben. Overal gaan ze naar toe, ook naar het buitenland. En van velen weet ik ook zelfs niet meer waar ze zijn. Mensen die de muren zijn gaan schilderen in een andere kleur, die andere meubels hebben gekocht die beter bij het gekochte schilderij staan. Mensen die hun hele huis hebben verbouwd. Dus wat let je?

 

Abstract, figuratief, expressief


De kleurrijke schilderijen waar je blij van wordt! Frisse, vrolijke kleuren. Expressief, abstract en soms met wat figuratieve elementen. Dit is een selectie van de reeks kleinere schilderijen. Zonder lijst, de buitenrand van het doek is mee geschilderd.

Duidelijk een eigen beeldtaal


De schilderijen van Robert Pennekamp zijn te herkennen aan een eigen beeldtaal. Er zitten cartoon of stripachtige indrukken in. Het lijkt soms alsof een schilderij dynamisch en snel geschilderd is. Dit is echter niet waar. Het zijn veel lagen over elkaar. Het ontstaan is een proces. Een zoektocht. Van te voren weet ik niet wat het gaat worden. Intuïtief ontstaat het uit het vorige beeld. Het ontstaat, het groeit en op een bepaald moment is het af. Klaar. Alle schilderijen zijn uniek en origineel. Ze zijn gesigneerd, soms op de voorzijde of op de achterzijde, genummerd en voorzien van een titel.

Speciale serie


Deze serie schilderijen, van kleiner formaat, is speciaal gemaakt. Ze zijn ook wat goedkoper. Dat is dus onderstaande serie, formaat 40 x 50 cm. Gemaakt in gemengde technieken. Acrylverf, olieverf, spuitbussen, oilsticks, marker. Door te klikken op de afbeelding krijg je een vergroting.

 

 

Affordable Art


Affordable art, betaalbare kunst, tussen de 200 en 400 euro per schilderij.  Voor de serie schilderijen op groter formaat, 100 x 120 cm, komt de prijs rond de 2000 euro. Die schilderijen kan je hier  bekijken. 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutubevimeotumblrinstagramflickr
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Gepubliceerd door

admin

beeldend kunstenaar, brainstormer, multi media kunstenaar, schilder, conceptueel, beeldhouwer, video, site specific art action, interventie, collage, art in public space, organisatie kunst en community art projecten, events, happenings. eigenaar van het brainstormbureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: