Wim T. Schippers, bekende nederlander, harde uitspraak, ingelijste, koelkast, deur

Koelkastdeuren BN-ers

Koelkastdeuren BN-ers


Harde Uitspraken van Bekende Nederlanders op Ingelijste Koelkastdeuren is gestart ooit als een project op 1 april. Harde uitspraken werden ingeleverd door bekende nederlanders. Vervolgens werden de uitspraken op een koelkastdeur gezet of verwerkt tot een harde uitspraak op een ingelijste koelkastdeur. Daarna werden ze aan elkaar gezongen op karaoke muziek.

Harde Uitspraken van Bekende Nederlanders op Ingelijste Koelkastdeuren


In de loop der tijd zijn alle harde uitspraken verzameld. Er komen er echter nog steeds meer bij. Ik kom weer bekende nederlanders tegen, maar ook worden er nog regelmatig lege koelkastdeuren voor mijn atelier en huis neergezet. Ook in opdracht, kunnen de harde uitspraken op koelkastdeuren besteld worden. Maar ook zonder reden, gewoon zomaar, kunnen ze ontstaan. Zelfs met uitspraken van bekende uitspraken van niet nederlanders. Het project is een eigen leven gaan leiden. Het is begonnen als idee, het leek een soort van 1-april grap. Maar er stonden met de opening 600 bezoekers voor de deur. Er deden ongeveer 30 kunstenaars mee met een heel programma, van voordrachten, dans, po√ęzie, performance en beeldende kunst.

Zijn ze te bewonderen ?


Ja, ze waren te zien op verschillende exposities. De meeste harde uitspraken van BN-ers zijn inmiddels verkocht, maar er zijn er nog wat over, harde uitspraken van bekende nederlanders op ingelijste koelkastdeuren. Een selectie van de Harde Uitspraken en quotes op koelkastdeuren staan hieronder.

Harde Uitspraken van Bekende Nederlanders


Dus bent u bekende nederlander maar staat u er niet bij? Niet getreurd. Heeft u wel meegedaan, wil u nog meedoen, maar staat uw naam of deur er niet bij? Mail, schrijf of doe iets.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinyoutubevimeotumblrinstagramflickr